Monday, 12 March 2012

cuti pertengahan penggal 1 2012

Cuti sekolah telah bermula. Seminggu. Tiada percutian mega yang dirancang kali ini. Hanya ke sekolah mengemaskini bilik dokumentasi dan buat kelas tambahan addmath dengan pelajar.  Oh hebat sekali menyusun fail. Sangat exhausted melihat fail2 yang tidak dikemaskini, sejak 2006. Hajat tuan pengetua, biarlah bilik dokumentasi smk jelai berwajah baru, up to date  dan mampu menjadi one stop centre jika ada sesiapa pelawat atau nazir mahukan dokumen dari sekolah kami. Itulah yang sedang diusahakan sekarang. Moga2 berjalan lancar.

Untuk pelajar-pelajar addmath tingkatan 5 saya, selepas buka cuti sekolah nanti, anda semua akan distreaming mengikut keputusan ujian 1 yang lalu. Saya dan Sir Chin sudah mengeluarkan senarai nama terkini, pelajar-pelajar yang akan belajar dalam kelas saya, dan kelas sir.

Saya berharap anda semua jangan bersedih hati dengan pertukaran ini, malah jadikan ia sebagai pembakar semangat untuk lebih bersungguh-sungguh untuk mendalami dan menyukai subjek ini. Kedudukan anda ketika ini adalah sehingga peperiksaan pertengahan tahun ye. Sesiapa yang menunjukkan peningkatan atau kemerosotan akan kami susun semula selepas peperiksaan pertengahan tahun nanti. Kita akan cuba yang terbaik untuk addmath spm tahun ini.

Berdebar menunggu keputusan spm 2011 yang bakal keluar khamis 22 mac depan. Macamana agaknya nasib pelajar2 spm tahun 2011.Mudah-mudahan baik semua hendaknya.
No comments:

Post a Comment